Així és la història de desamor que hi ha darrere una de les cançons més popular a Tik Tok

per Redacció, el 13 de gener de 2021 a les 13:24
Si heu entrat a Tik Tok aquesta setmana, segurament heu vist que la cançó Drivers License és una de les més populars de l'app. Aquest tema d'Oliva Rodrigo ha aconseguit conquistar els usuaris i ha superat en popularitat temes com Blinding Lights de The Weekend. 
 

Un dels motius del seu èxit és la història que narra: un desamor que la cantant va viure en primera persona el 2020. Tot va començar durant la gravació de la sèrie High School Musical: The Musical, una producció on Oliva Rodrigo interpretava un dels personatges protagonistes i on va conèixer Joshua Bassett. Ella i l'actor van tenir una relació que va durar fins a la quarantena, a principis de l'any passat.
 

Al cap de poc de deixar-ho, ell va començar a sortir amb Sabrina Carpenter, una actriu i cantant nord-americana coneguda per produccions com The Goodwin Games.

Drivers License explica, precisament, com de difícil va ser per ella veure que l'actor passava pàgina tan de pressa. "Quan vaig crear Drivers License estava passant per una ruptura que era molt confosa. Posar tots aquells sentiments en una cançó va fer que tot fos més simple i clar", va explicar la cantant. Heu escoltat la cançó, us agrada?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: