10 sèries de suspens que val la pena veure

per Redacció, el 14 de gener de 2021 a les 09:32
T'agraden les sèries de suspens i no saps què veure?

Et presentem un seguit de sèries d'intriga que et poden agradar:


1.'El desorden que dejas'


'¿Y tú, cuánto tardarás en morir?' Això és el primer que es troba la Raquel sobre la seva taula el seu primer dia com a professora de literatura a l'institut d'un petit poble gallec. Anirà descobrint que la professora que substitueix, Viruca, va morir en estranyes circumstàncies i es proposarà a buscar la veritat i el culpable. Minisèrie de gran èxit des del primer dia que es va estrenar i protagonitzada per Inma Cuesta, Bárbara Lennie i Aron Pipper.

2.'Dark'


L'any 2019 una misteriosa desaparició crea malestar a tots els habitants de Winden. Els fets recorden a uns fets similars que van tenir lloc 33 anys abans. Que passaria si present, passat i futur estiguessin connectats? Prepareu tots els sentits perquè Dark no us deixarà indiferents i cal estar atent/a per seguir-la. 

3.'Stranger Things'


La desaparició d'un nen revela un misteri relacionat amb morts, experiments científics i forces sobrenaturals que portaran a un grup d'adolescents a investigar els fets. El rodatge de la 4a temporada ja està en marxa.

4.'You'


Joe Golberg aprofita les noves tecnologies per descobrir més sobre el seu 'crush', la Beck. L'obsessió del Joe no pararà i es desfarà de tots els obstacles i persones que es creuin en el seu camí. S'està gravant la tercera temporada.

5.'The sinner'


Tot un poble viu commocionat per un accident de cotxe mentre un policia busca desesperadament la veritat i lluita contra els seus propis dimonis. Un drama policíac dels bons que no et deixarà quasi ni respirar.

6.'La casa de papel'


Un grup de lladres liderats pel 'professor' es disposen a fer l'atracament més gran del món: 'La fábrica de moneda y timbre de España'. Protagonitzada per Ursula Corberó, Jaime Lorente i Alba Flores, entre d'altres, consta de 4 parts i la 5 i última està prevista per aquest 2021.

7.'The Hounting of Hill House'


Una família s'enfronta als records del passat i als terrorífics esdeveniments que van fer que abandonessin aquella casa. Una sèrie no apta per persones a qui no els agradri el suspens i el terror. 

8.'How to get away with a murder'


Un grup d'ambiciosos estudiants de Dret i la seva brillant i misteriosa professora de defensa criminal, Annalise Keating, es veuen envoltats en un complot d'assassinat que canviarà les seves vides per sempre.

9.Sherlock


Moderna actualització del mític Sherlock Holmes, ambientada al Londres del segle XXI. La seva brillant deducció i el seu caràcter arrogant el converteixen en el millor detectiu de la ciutat britànica. Protagonitzada per un espectacular Benedict Cumberbatch com a Sherlock i Martin Freeman com el seu fidel escuder, en Watson.

10.Riverdale


Archie i els seus amics es veuran involucrats en la recerca d'un assassí al poble de Riverdale mentre gestionen els problemes habituals dels adolescents: estudis i amors. K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes i Lili Reinhart donen forma als personatges en l'adaptació televisiva dels mítics Archie comics.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: