5 propòsits menstruals que et poden ajudar durant el 2021

per Adolescents.cat, el 15 de gener de 2021 a les 08:40
Durant molts anys la menstruació ha estat un gran tabú i ho segueix sent per a moltes persones arreu del món. Per sort poc a poc anem coneixent millor com funciona la ciclicitat de les persones menstruants i apareixen noves formes de viure-ho!

La copa menstrual ha estat una gran revolució per a moltes persones! No haver de consumir tampons i compreses i viure la menstruació de forma més natural. Però viure la regla amb consciència va molt més enllà, és entendre i cuidar el nostre cos i els canvis que va experimentant.


Així doncs el compte d'instagram @ilovecyclo ens comparteix uns quants Propòsits Menstruals per aquest 2021 que pensem que són molt positius! T'hi sumes?

1. Conèixer millor els meus cicles


2. Tenir un diari menstrual on poder anotar els canvis que anem experimentant

3. Educació menstrual, aprendre sobre com funciona

4. Utilitzar la copa menstrual i altres mètodes sostenibles

5. Viure una menstruació positiva


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: