Logotip de Adolescents.cat

Una famosa influencer sorprèn amb aquest canvi de look

per Redacció, el 15 de gener de 2021 a les 08:30
Laura Escanes ha sorprès els seus seguidors amb un atrevit canvi de look: s'ha tenyit els cabells de color rosa candy, un dels tons tendència d'aquesta temporada. 

De fet, aquest estil es va començar a posar de moda a finals del 2019 i va guanyar popularitat al llarg del 2020. El motiu? Està catalogat com un color "alegre, romàntic i esperançador" que simbolitza la importància de mantenir-se optimista malgrat les circumstàncies. 


A banda de Laura Escanes, hi ha altres famoses que també han optat per aquest tint. Maisie Williams, Kaia Gerber, Chiara Ferragni, Elsa Hosk, Macarena García, Hailey Baldwin, Behati Prinsloo, Sarah Michelle Gellar i Elle Fanning són algunes d'elles. Us deixem amb alguns dels seus looks. Us agrada aquest color?

Laura Escanes

Maisie Williams

Chiara Ferragni

Hailey Baldwin

Behati Prinsloo

Kaia Gerber

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: