Les cançons de la sèrie del moment que no pararàs d'escoltar

per Adolescents.cat, el 24 de gener de 2021 a les 08:42
“The Bridgerton” ha sigut tot un èxit a Netflix i a hores d’ara moltes i molts ja l’heu vista. Ha trencat esquemes perquè, malgrat es contextualitza en l’escena anglesa del segle XIX, s’han volgut trencar barreres agafant actors i actrius de diferents ètnies per no donar importància al color de la pell i normalitzar-lo. S’ha renunciat al realisme de l’època per adaptar-ho al que l’actualitat ens demana. Això, sens dubte, ens ha encantat!

Una altra característica de la sèrie que no té res a veure amb la realitat de l’època és la música, al llarg de la sèrie van apareixen cançons molt actuals i de moda que lligaven perfectament amb les diferents escenes. Al casament, per exemple, sonava “Thank u, next” d’Ariana Grande. També van escollir “Bad Guy” de Billie Eilish, “In My Blood” de Shawn Mendes i fins i tot “Girls Like You” de Cardi B i Maroon 5.


Tot i així també hi ha música original, una banda sonora original creada per Kris Bowers que és molt, molt emotiva! Ens encanta la cançó que ballen en Simon i la Daphne “Flawless My Dear” i també la de “Feeling Exceptional”.

Les pots escoltar totes en aquesta llista de reproducció de Spotify!




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: