8 curiositats sobre Olivia Rodrigo que potser no sabies

per Redacció, el 22 de gener de 2021 a les 09:54

L'Olivia Rodrigo s'ha convertit en tota una estrella i no és d'estranyar. El seu èxit va començar quan va aparèixer com a protagonista a la sèrie "High School Musical: The Musical" i ara la seva cançó "Drivers License" està triomfant arreu del món. És per això que avui volem compartir 10 curiositats sobre aquesta jove actriu i cantant que potser no coneixies:


1.El seu aniversari és el 20 de febrer i té només 17 anys.



2.El seu pare és filipí i la seva mare alemanya i irlandesa.



3.L’Olivia va aconseguir el paper principal de Nini a la sèrie "High School Musical: The Musical", i aquí va ser on va començar a fer les seves primeres aparicions com a cantant. També apareix com a coprotagonista a "Paige", el programa de comèdia Bizaardvark de Disney Channel. Aquest any acabarà la seva tercera temporada.



4. Durant el rodatge de "High School Musical: The Musical" va conèixer Joshua Bassett. Ella i l'actor van tenir una relació que va durar fins a la quarantena, a principis de l'any passat. D'aquesta història de desamor és d'on sortiria la cançó "Drivers License".


 

5.És molt fan de Harry Styles i, fins i tot, va anar al seu concert a Hollywood Bowls amb una pancarta.



6.Li encanta pintar-se els llavis de color vermell i gairebé sempre la veurem amb aquest to. És un tret distintiu que ha afegit al seu estil.


 

7.La seva cançó "Drivers License" ja s'ha convertit en una de les millors cançons de l'any 2021. De fet, va aconseguir un comentari per part de la Taylor Swift on li feia saber el seu orgull per tot el que està aconseguint.


 
 

8.Es diu que hi va haver un canvi en la lletra de "Drivers Lisence". Originalment l'Olivia cantava "probablement estàs amb aquella noia castanya, que sempre em va fer dubtar" però va decidir canviar aquesta part i dir "probablement estàs amb aquella noia de cabells rossos". Molts fans creuen que la lletra original fa referència a Sabrina Carpenter, l'actual parella de Joshua Bassett.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: