4 pel·lícules nominades als premis Goya que no et voldràs perdre

per Redacció, el 19 de gener de 2021 a les 11:10
Ahir es van saber les nominacions als premis Goya 2021, una cerimònia que se celebrarà el 6 de març a Màlaga. Aquests han estat els films amb més nominacions:

1.'Adú' (13 nominacions)


És la pel·lícula amb més nominacions entre elles les més importants de millor direcció, millor pel·lícula i millor guió. És una ficció emotiva que explica tres històries totalment diferents que s'acaben creuant.


2.'Las niñas' (9 nominacions)


La directora, Pilar Palomero s'estrena en el món del cinema i de quina manera! A part d'estar nominada al Goya a millor direcció novella també té 8 nominacions, com ara les de de millor pel·lícula, millor actriu secundària i millor guió. Las niñas es tracta d'un biopic que explica el pas de nena a dona de la sirectora en la Saragossa dels anys noranta.



3.'Akelarre' (9 nominacions)


Comparteix nombre de nominacions amb 'Las Niñas' i com a guardons destacats als quals aspira hi ha el de millor actriu protagonista i el de millor direcció de fotografia. Explica la història sobre les bruixes que van existir (o no) al País Basc l'any 1609 i tot el que van patir aquestes noies en ser acusades de bruixeria.


4.'La Boda de rosa' (8 nominacions)


També competeix en categories similars a les altres tres pel·lícules. Aquest drama envoltat de comèdia està nominat a millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu protagonista, entre d'altres.Explica la vida de la Rosa, una dona de 45 anys que vol trencar amb tot i buscar una nova vida, encara que se n'adonarà que la seva família la té lligada.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: