6 sèries que t'alegraran el dia

per Adolescents.cat, el 21 de gener de 2021 a les 12:27
Quan tens un dia trist el que més et ve de gust és quedar-te a casa i no fer gaire cosa. Us proposem algunes sèries que us podeu posar i que us animaran.

Jane the virgin


Explica la història de Jane Gloriana Villanueva, una noia verge de 27 anys que es queda embarassada per un "accident". Una de les produccions més divertides que s'han fet en els últims anys.


The Office


Una comèdia que va arrasar quan es va estrenar l'any 2005 i que encara es considerada una de les millors comèdies de la història. Així que si tens un mal dia, visita l'oficina de Michael Scott.


New Girl


La Jess és una noia alegre que acaba de trencar amb la seva parella i se'n va a compartir pis amb tres nois. Junts viuran moments que no oblidaran.


Brooklyn Nine-Nine


Brooklyn Nine-Nine t'ajudarà a deixar la ment en blanc. És una sitcom de comèdia ambientada a una comissaria de policies plena de personatges singulars que intenten combatre diferents crims. De ben segur et farà anar a dormir amb un somriure a la cara. 


Friends

 
Un clàssic, però no ens la podíem deixar. Els moments que viuen aquest grup d'amics a Nova York, les seves discussions, reconciliacions, amors i desamors... Sempre aconsegueixen arrancar-te un somriure. 


Derry Girls

 
Aquesta comèdia explica les vivències d'un grup d'amics adolescents a principis dels anys 90 a la conflictiva Irlanda del Nord.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: