Així són els actors i actrius que interpreten els personatges de Merlí en altres països

per Redacció, el 20 de gener de 2021 a les 08:06
Merlí, la popular sèrie de TV3 creada per Héctor Lozano, tindrà adaptacions a França i a Itàlia. La història del peculiar professor de filosofia Merlí Bergeron, que s'ha convertit en un autèntic fenomen a l'Amèrica Llatina, tindrà ara dues adaptacions europees.

A França, la productora DEMD (Madiawan Group) ja ha acabat el rodatge de la primera temporada de La Faute à Rousseau, que tindrà vuit episodis i estarà protagonitzada per Charlie Dupont. De la seva banda, la versió italiana, titulada Un professore, protagonitzada per Alessandro Gassmann, ja ha començat el rodatge dels seus dotze episodis.


Així són els actors que es posaran en la pell de Merlí en aquestes versions:

Charlie Dupont, Merlí a la versió francesa

Alessandro Gassmann, Merlí a la versió italiana

I la resta d'actors/ius?


De moment encara no es coneixen gaires detalls sobre aquestes noves versions, sobretot de la italiana que tot just s'ha començat a rodar. Pel que fa a la francesa, us portem alguns dels actors i actrius que interpretaran els alumnes de l'institut.

Louis Duneton, farà de Bruno a la versió francesa

Bryan Trésor, possible Pol a la versió francesa

Emeline Faure, possible Tània a la versió francesa

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: