La nova funció de Netflix que vol acabar amb un dels problemes més habituals entre els usuaris

per Redacció, el 20 de gener de 2021 a les 09:57
Aquest 2021 la plataforma Netflix llança una nova funció: un botó de "reproducció" automàtic. Amb aquesta opció la plataforma vol acabar amb un problema molt estès entre els seus usuaris: el de no saber quina pel·lícula/sèrie escollir després de passar-se hores mirant el catàleg.

Aquest botó permetrà a l'usuari reproduir automàticament una sèrie, documental o film el qual serà seleccionat per la plataforma amb l'ajuda d'un algoritme perquè la tria s'ajusti als seus gustos.


Aquest nou servei que oferirà la plataforma va iniciar la seva fase de proves el juliol de 2020 i tot i que va tenir una rebuda positiva, de vegades reproduïa sèries o films que l'usuari ja havia vist. 

Netflix no és l'única plataforma que ofereix una funció similar. De fet Filmin ja fa temps que té disponible una opció anomenada "recomendador". Aquesta suggereix a l'usuari 3 continguts diferents en funció dels seus gustos i el seu estat d'ànim, el qual ha indicat prèviament.


 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: