Saps què són les ungles de polygel? T'ho exliquem

per Adolescents.cat, el 22 de gener de 2021 a les 08:09

A dia d’avui existeixen moltes tècniques de manicura diferents: el shellac, les de gel, les acríliques… Les meves noves son les “polygel”. Una fòrmula de construcció d’ungles que és una barreja entre l’acrílic en resistència i el gel en durabilitat. Per tant una bona forma de tenir les ungles fortes però a la vegada lleugeres i duradores.

El millor d’aquesta tècnica és que no té acrílic ni la seva forta olor. Diguéssim que el polygel és el gel de construcció de l’ungla i sobre aquest s’hi pot fer el que es vulgui, també esmalts d’acabat gel.


El polygel dura fins a quatre setmanes si es cuida bé. I s’aplica com una espècie d’ungles postisses, ho podràs veure molt ràpid en aquest vídeo d’instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viral Woman (@viralwoman)


Aquí et deixem manicures fetes amb aquesta tècnica del polygel, què et semblen?







carousel image 0

Què et sembla aquesta tècnica?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: