Molta gent està comparant aquest cantant amb aquests 2 artistes després del seu canvi de look

per Redacció, el 21 de gener de 2021 a les 12:55
Després d'un any allunyat dels focus mediàtics, Alfred García ha tornat. Ho ha fet amb la cançó Los espabilados, un tema que acompanyarà la sèrie creada per Albert Espinosa i que podrem veure a Movistar. 

Amb aquesta composició, l'exconcursant d'OT torna al panorama musical amb un estil similar al del seu debut, 1016. Això sí, amb un look renovat. De fet, la nova imatge del cantant, amb els cabells llargs i un punt més rocker, ha cridat l'atenció a les xarxes socials, on encara l'estan comparant amb artistes com Harry Styles i Shawn Mendes.

 

Sigui com sigui, el que està clar és que Alfred García té un gran talent per la música i ho ha tornat a demostrar en la seva nova cançó. Esperem que estreni àlbum d'aquí poc.


   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: