Mascaretes top amb descompte que potser no coneixies

per Redacció, el 25 de gener de 2021 a les 12:10

Aprofitant que les mascaretes s'han convertit en un accessori imprescindible en el nostre dia a dia, moltes marques de roba han decidit dissenyar mascaretes reutilitzables que poden anar a la rentadora.

Reprotect és una companyia que ofereix mascaretes fetes amb diversos materials que aguanten fins a 40 rentades. A més, tenen un ampli ventall d'estils: des de mascaretes llises fins a estampats de tota mena, així que segur que n'hi ha alguna que s'adapta a tu.

I no només això, sinó que a més a més, si tens el Carnet Jove, podràs gaudir d'un 50% de descompte en aquelles compres iguals o superiors a 50€. L'únic que cal és que introdueixis el codi PACKJOVE2021 quan les compris! Aquí tens alguns dissenys que segur que t'encantaran:

1. Mascareta negra. Veure aquí


 

2. Mascareta disseny Frida. Veure aquí


 

3. Mascareta verda. Veure aquí


 

4. Mascareta disseny Dots Nature. Veure aquí


 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: