Descobreix quin és el teu signe lunar i què diu sobre tu

per Redacció, el 22 de gener de 2021 a les 10:14
Cada cop més persones se senten atretes per l'art ancestral de l'astrologia, si bé molts dels àmbits que tracta, especialment el de les prediccions, no estan comprovats científicament. Sigui com sigui, el cert és que aquest tema genera curiositat i és un dels que més èxit té a Youtube, Instagram...És per això que avui et volem parlar del signe lunar, el qual va determinant per la localització en què es trobava la Lluna quan vas néixer.

El signe lunar representa les emocions, el món interior. Així doncs, segons l'astrologia, ens permet conèixer més sobre la nostra manera d'expressar-nos i de reaccionar davant diverses situacions. 


Per saber el nostre signe lunar, l'únic que ens cal és la nostra data i hora de naixement. Hi ha moltes webs per calcular-lo, com ara carta-natal.esA continuació us portem un breu resum amb algunes de les característiques de cada signe lunar. 

La Lluna en un signe d'aire (Bessons, Balança, Aquari)


Per les persones amb la Lluna en un signe d'aire, la comunicació i les idees en comú són claus en les relacions d'amor. Acostumen a buscar algú que els estimuli intel·lectualment i per ells/es és molt important poder compartir aficions. Ara bé, no els agrada que s'envaeixi el seu espai personal. Valoren molt la llibertat individual i no reaccionen bé quan senten que se'ls intenta controlar. Acostumen a analitzar les situacions des de fora i els costa endinsar-se en els seus sentiments.

La Lluna en un signe de foc (Àries, Lleó i Sagitari)


Les persones amb la Lluna en un signe de foc acostumen a buscar la passió i l'energia. No els agrada sentir que estan en una rutina i procuren viure experiències noves sempre que poden. Necessiten sentir-se especials i importants per a algú, però els sol costar demostrar les seves emocions, encara que les visquin molt intensament. De vegades no els resulta fàcil cedir i la majoria de les discussions en parella poden venir d'aquest motiu. 

La Lluna en un signe de terra (Taure, Verge Capricorn)

 
Les persones amb la Lluna en un signe de terra busquen l'estabilitat i la seguretat. Per a ells tenir un projecte en comú amb la seva parella és essencial, ja que se solen proposar la vida com un repte i els hi agrada assolir objectius. Acostumen a mostrar el seu amor a través de detalls i s'esforcen perquè la persona amb qui estan se senti estimada. No solen reaccionar bé als canvis i els costa adaptar-se a situacions que no coneixen. 

La Lluna en un signe d'aigua (Cranc, Escorpí i Peixos)

 
Les persones amb la Lluna en un signe d'aigua busquen la connexió emocional. Per a ells/es és molt important construir un espai d'intimitat amb l'altra persona i poder compartir el que senten. Viuen l'amor molt intensament i això fa que les discussions en parella els afectin molt. Odien estar barallats amb l'altre i sovint se'ls fa difícil imposar-se i dir el que pensen sense manies.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: