La reacció viral de Selena Gómez en descobrir un plat típic català

per Redacció, el 22 de gener de 2021 a les 12:07
Selena Gómez ha provocat sorpresa entre els usuaris catalans de les xarxes socials després de quedar impactada amb el descobriment del pa amb tomàquet.

L'artista protagonitza el programa de cuina Selena + Chef a la plataforma HBO, en el qual aprèn a cuinar seguint les instruccions de xefs reconeguts. En l'episodi d'aquest dijous, Selena Gómez es va posar a les ordres del popular cuiner asturià José Andrés.


El xef va explicar-li a la cantant com fer pa amb tomàquet i pernil i la va aplaudir: "És com si fossis catalana, com si haguessis nascut a Barcelona". Ella el va anar seguint pas per pas i va quedar impressionada: "És una bogeria, molt bo!", va assegurar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: