4 sèries noves per començar aquest febrer

per Redacció, el 30 de gener de 2021 a les 06:00
Aquest febrer arriben sèries noves a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les noves produccions:

1. Capitani


Explica la investigació del detectiu Luc Capitani després de trobar el cadàver d'una adolescent enmig d'un bosc d'un petit poble al costat de Luxemburg.
On es pot veure? Netflix. Quan? A partir de l'11 de febrer.


2. Tribus d'Europa


Any 2070. Tres germans lluiten per canviar el destí d'Europa quan una catàstrofe global fractura el continent en innumerables microestats enfrontats entre si. Un drama apocalíptic, com l'exitosa sèrie Dark, que ens arriba també d'Alemanya.
On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 19 de febrer.

3.El internado: 'Las Cumbres'


Basat en la idea principal de la sèrie que es va emetre a Antena 3 entre els anys 2007 i 2010 encara que, amb una nova ubicació i nous actors. Aquest cop El internado està situat entre dues muntanyes, de difícil accés, on antigament hi havia un monestir i a la vora d'un bosc ple de llegendes.
On es pot veure? Amazon Prime Video. Quan? 19 de febrer.

4. Love, Victor


La sèrie narra la història del Victor, un nou alumne de l'institut que s'enfronta a conflictes a casa, problemes d'adaptació a un nou entorn i al descobriment de la seva orientació sexual. 
On es pot veure? Disney +. Quan? A partir del 23 de febrer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: