Logotip de Adolescents.cat

S'acaba d'estrenar una de les millors sèries juvenils d'aquest 2021

per Redacció, el 25 de gener de 2021 a les 12:13
Aquest 2021 les plataformes de 'streaming' s'han proposat sorprendre'ns amb novetats molt potents. Una d'elles és la nova producció d'HBO: It's a Sin.

La sèrie narra la història d'un grup de joves que arriba a Londres als anys 80. Tots somien en triomfar, gaudir de la ciutat, divertir-se i trobar-se a ells mateixos. La seva vida, però, es veurà afectada per una malaltia que no para d'estendre's i sobre la qual, en aquell moment, se'n coneixen pocs detalls: la sida.


Russel T.Davies, el director de la sèrie, ha explicat que la història es basa en les seves experiències personals: moments que va viure en una època on aquesta malaltia s'associava a l'homosexualitat i estava molt estigmatitzada.


It's a Sin és perfecte per fer una marató, ja que només té 5 capítols. Es tracta d'una història plena de realitat, feta amb delicadesa i molt emotiva.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: