VÍDEO Detectades més de 5 festes il·legals aquest cap de setmana, una amb 140 persones

per Redacció, el 25 de gener de 2021 a les 12:23
Una festa il·legal al Teatre Grec de Montjuïc va acabar amb 140 persones denunciades. La Guàrdia Urbana de Barcelona va identificar aquest dissabte a la tarda a tots els participants d'una festa amb música en directe que no complia les mesures sanitàries decretades per evitar la propagació de la Covid-19. 
  A més a més, els Mossos també van identificar aquesta passada nit de dissabte a diumenge una vuitantena de joves que han participat en altres festes il·legals sense respectar les mesures de restricció per la pandèmia.


D'aquests, 24 en una masia a Les Llosses (Ripollès); 18 en un habitatge particular de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès); 10 en una habitació d'un hotel a Molins de Rei (Baix Llobregat); i 28 en una masia de Piera (Anoia).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: