5 poetes que voldràs seguir a Instagram

per Adolescents.cat, el 8 de febrer de 2021 a les 12:30
Amanda Gordman, la poetessa de 22 anys que va enamorar al món amb els seus versos en la investidura de Joe Biden als Estats Units, no és l'única poetessa jove que ha aconseguit enamorar milers de persones amb les seves creacions. Des de la redacció us hem preparat un seguit d'autores que segur que voldreu seguir -si encara no ho feu-.

Elvira Sastre


Te prop de 500.000 seguidors a Instagram i omple les sales en les quals recita. Si encara no la coneixeu us recomanem el seu últim llibre Adiós al frío.
 

Rupi Kaur


La jove poetessa, il·lustradora i actriu de 24 anys, es va donar a conèixer amb els seus dos dos llibres de prosa poètica: 'Milk and Honey' i 'The Sun and her flowers'. Rupi Kaur tracta temes controvertits sense cap mena de filtre. Diu alt i clar el que, a vegades, no ens atrevim a expressar.
 
 

Loreto Sesma


 Té cinc llibres publicats i l'últim 'Naufragio en la 338' és una reedició del primer poemari que va publicar, la seva pròpia història quan es va traslladar a Pamplona per estudiar Periodisme i Publicitat.
 

Miguel Gane


Advocat de 24 anys i apassionat de les lletres. 'Ahora que ya bailas', 'La piel en los labios' i 'Con tal de verte volar': són tres cants a la llibertat, l'amor i el desamor.
 

Marawán


Poeta i cantant.  Té cançons com 'El viejo Boxeador' i 'Animales' i també poemaris com 'Amores imparables' i 'Cosas que he roto'.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: