Molt debat per aquesta decisió de Disney: a favor o en contra?

per Redacció, el 29 de gener de 2021 a les 11:08
Disney + ha pres la decisió de bloquejar en els perfils infantils de la plataforma clàssics com 'Dumbo', 'Peter Pan', 'La Dama y el Vagabundo', 'Los Aristogatos' i 'El llibro de la Selva'. El motiu? El seu contingut racista. 

La plataforma, abans de decidir bloquejar els films, ja advertia del seu contingut amb un text abans de la reproducció: "Aquest contingut inclou representacions negatives o tractament inapropiat de persones o cultures, aquests estereotips eren incorrectes i ho són ara."


Les pel·lícules, però, no estan eliminades del tot, ja que encara es poden veure en els perfils que no són infantils, tot i que podria ser que desapareguessin del seu catàleg.


Tot plegat ha iniciat un debat a les xarxes socials sobre si s'han de contextualitzar els clàssics del cinema en cada època o retirar-los i eliminar-los de les plataformes. Vosaltres que en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: