8 curiositats que no coneixies sobre algunes marques

per Redacció, el 8 de febrer de 2021 a les 06:00

El nostre dia a dia està format per marques. La roba que portem, el mòbil que utilitzem, la pasta de dents que comprem... però saps quins secrets amaguen les teves marques preferides? A continuació t'expliquem 10 curiositats que potser no sabies.


1.Nike

 
El seu eslògan "Just Do It" van ser les últimes paraules de l'assassí Gary Gilmore, un condemnat a pena de mort als Estats Units l'any 1976, abans que el disparessin.

 

2.Toblerone

 
Aquesta marca amaga un ós entre les muntanyes del seu logotip. És un petit homenatge a Berna, la ciutat suïssa coneguda per ser la ciutat dels ossos.
 

3.BMW

 
Els colors blau i blanc del logotip representen els colors de l'Estat Lliure de Baviera. Com que era il·legal utilitzar un símbol nacional en una marca, van decidir ubicar els colors de manera contrària.
 

4.Mercedes Benz

 
Mercedes és el nom de la filla de l'empresari Emil Jellinek, qui va crear el primer automòbil, i Benz pertany al cognom de l'inventor Karl Benz, qui va elaborar diversos prototips fins a trobar la fórmula perfecta. El seu logotip està format per una estrella de tres puntes a l'interior d'un cercle i el significat és el domini de Mercedes en terra, mar i aire.
 

5.Dove

 
Dove significa colom en anglès. El seu origen és militar i per això van decidir que la millor manera de representar la marca era amb un colom de la pau. 
 

6.Lacoste

 
La marca va ser fundada l'any 1933 pel tenista René Lacoste. El logotip està format per un cocodril perquè a René se'l coneixia amb aquest sobrenom, el qual va sorgir després d'una aposta que va fer durant la Copa Davis. En va sortir guanyant i va emportar-se una cartera feta amb pell de cocodril.
 

7.Carrefour

 
Aquesta marca va ser creada als anys 60 i el seu logotip està format per dues fletxes: una vermella que mira cap a l'esquerra i una blava que mira cap a la dreta. Al mig, en color blanc, queda dibuixada la C de Carrefour. El nom es va triar perquè la primera botiga que van obrir a França quedava entre una intersecció de camins.
 

8.Chupa Chups

 
El creador d'aquests coneguts carmels va ser Enric Bernat i el seu logo va ser obra d'en Salvador Dalí, qui va trigar només una hora a donar forma a la margarida amb el nom dels dolços a dins.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: