Vols anar a PortAventura gratis amb tota la teva classe? Participa al concurs Joves i Mobilitat

per Redacció, el 1 de febrer de 2021 a les 07:57

T'agradaria guanyar una estada d'una nit a PortAventura i Ferrari Land per a tota la classe? O que et regalessin uns altaveus portàtils? Doncs apunta't i participa al concurs "Joves i Mobilitat" organitzat pel RACC i el Servei Català de Trànsit.

Requisits per participar:

 Has de deixar anar la teva creativitat i tenir entre 12 i 18 anys. El concurs està adreçat a alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, així com nois i noies que són membres de casals de joves o centres de lleure catalans.

 Pots participar elaborant un anunci gràfic, un vídeo per a Instagram o un projecte de millora sobre el següent tema: “Protegits a l’escola, com protegim també la mobilitat del seu entorn?”. Es tracta que reflexionis sobre els desplaçaments què fas a l’hora d’assistir a classe i proposis idees per millorar la seguretat viària al voltant dels centres educatius.
 
 Tens temps fins al 30 d'abril.

 Es pot participar individualment o amb grups de fins a quatre persones. 

 Per presentar els treballs, has de comptar amb la col·laboració d’un tutor o tutora del teu centre educatiu o de lleure.
 
 Els treballs s’han d’entregar a través de la web www.jovesimobilitat.cat, on també trobaràs tots els detalls sobre el concurs i algunes idees per inspirar-te.
 School Working GIF by SoulPancake - Find & Share on GIPHY

 El jurat valorarà l’obra dels participants en base a la seva qualitat, coherència amb el tema de treball i originalitat. Així doncs, posa-hi imaginació!

 El dia 31 de maig es comunicaran els 2 finalistes de cada modalitat. S’anunciaran  a través dels tutors dels grups, la web del concurs i les xarxes socials. La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc el mes de juny, en un acte a Barcelona.
 
 Premis: hi ha diversos premis en funció de cada categoria, que són una estada d'una nit a PortAventura i Ferrari Land per a tota la classe; uns altaveus inalàmbrics i, vals regals per a les botigues Abacus.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: