Logotip de Adolescents.cat

6 cases espectaculars de youtubers i influencers espanyols

per Adolescents.cat, el 28 de gener de 2021 a les 12:37
La polèmica pels youtubers que marxen a Andorra ha fet que es parli molt de les cases on resideixen els creadors de contingut, tant dels que viuen a Espanya com dels que no. A Twitter s'han recuperat alguns home tours de youtubers i també d'influencers per posar de manifest els luxes i comoditats que els envolten.

I és que el patrimoni de molts d'ells supera el milió d'euros. Si bé hi ha qui h o veu bé, defensant el mercat de l'oferta i la demanda, altres pensen que aquestes feines haurien d'estar menys ben pagades. Vosaltres què en penseu?


Ibai Llanos



Maria Pombo



Luc Loren



Andrea Compton



Dulceida



Paula Gonu



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: