Logotip de Adolescents.cat

«Som una parella no binària», el vídeo que tothom hauria de veure

per Adolescents.cat, el 29 de gener de 2021 a les 08:59
“Durant dècades les persones ‘queer’ s’han vist forçades a existir en la nit. Els clubs, les raves, l’escena drag i del ballroom, han sigut canals de lliure expressió per a la majoria de persones que s’identifiquen més enllà d’allò binari. En aquests espais ‘queer’ es va iniciar la revolució del gènere. En aquests espai neix el progrés.” Així comença l’últim vídeo del Youtuber Luc Loren en el que, acompanyat de l’artista i activista no binari Joss Jaycoff, es vol visibilitzar la realitat d’una parella no binaria (o no binarie). 
És el segon vídeo d’una secció que Luc Loren enceta al seu canal per donar veu a persones que viuen més enllà de la realitat de gènere binari. Les primeres convidades són una parella jove que s’identifica com a no binaria, @blanc4rias i @bonitx__. Aquestes persones entenen la seva identitat més enllà del binomi masculí-femení. 


Luc Loren deixa clar que “és important que entenguem que ser no-binarie no és una moda, és una realitat, una identitat. I es concep com la tercera opció de gènere”. El youtuber explica que a dia d’avui la llei no ampara aquestes identitats i per tant no tenen els mateixos drets. És per això que demanen firmes per la petició del reconeixement legal d’una tercera opció de gènere, el “no-binarie”. Es pot firmar en aquest enllaç de change.org.

Us recomanem veure el vídeo en el que aquesta parella no binària reflexiona sobre diferents conceptes relacionats amb la identitat de gènere:




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: