El Cesc torna amb una nova cançó que no podreu parar d'escoltar

per Redacció, el 29 de gener de 2021 a les 10:00

Cesc Sansalvadó (més conegut com a Cesc) torna després d’un temps aturat per la crisi de la covid19 per presentar-nos la versió en anglès de "Queda't amb mi" acompanyat d'un videoclip impactant i trencador. 


"Keep Your Light" és una cançó que neix d'una pèrdua i explica el camí, o un dels possibles camins, que venen després d'aquesta. Tot i tractar la mort és un himne de vida i progrés. Amb una mirada resilient. 

Cesc deixa de banda el seu folk-pop per, de manera excepcional, apropar-se a l'estil EDM. Amb referents com Martin Garrix o AVICII. Aquest jove talent, que omplia els passadissos del metro de Barcelona i els carrers de les principals ciutats d'Europa abans de la COVID, segueix lluitant pels seus somnis. 


Després d'aquesta aturada (obligada) torna per reprendre tot allò que el 2020 no li va permetre.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: