Aquesta és la nova eina que podria incorporar Netflix

per Redacció, el 1 de febrer de 2021 a les 09:45
Netflix està en constant evolució. Cada mes, la plataforma modifica certs detalls o prova noves funcions amb alguns usuaris per tal de millorar el seu funcionament. Una de les últimes eines que està testejant és la d'un temporitzador per finalitzar la reproducció després d'un temps determinat.

Aquesta nova eina permetrà configurar una espècie de cronòmetre per aturar la sèrie o pel·lícula que estiguem reproduint. Abans de fer-ho ens apareixerà un avís i posteriorment s'apagarà la pantalla per no consumir més energia.


Es tracta, doncs, d'una funció per limitar no només la nostra despesa energètica, sinó també per limitar el temps que passem a la plataforma. Actualment aquesta eina està disponible en alguns podcasts o audiollibres, veurem si també funciona amb Netflix. La trobeu útil?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: