El truc per descobrir tot el que Google sap sobre tu

per Redacció, el 1 de febrer de 2021 a les 14:33
Trish Kabob, una experta en comercialització digital, ha explicat en un vídeo a Tik Tok com podem descobrir tota la informació que donem a Google cada cop que fem una cerca.
 
@tiktoktrishkabob

#stitch with @teenybee818 Google knows way too much about all of us. #google #ads #digitalmarketing #digitalmarketer #bigbrother

♬ original sound - Trish Kabob

En el vídeo, Kabob ens descobreix l'eina addsettigs.google.com, a través de la qual pots saber algunes de les dades que Google ha emmagatzemat sobre tu per tal de mostrar-te o amagar-te certs anuncis. Si hi entres, hi estàs loggejat amb el teu compte de gmail, veuràs que surten diverses etiquetes: la teva edat, estat civil, gustos...

Tal com explica la Trish Kabob, pots desactivar en la mateixa web la personalització d'anuncis, però el cert és que ja és pràcticament impossible no deixar rastre a internet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: