5 passos per cultivar el teu creixement eròtic

per Adolescents.cat, el 7 de febrer de 2021 a les 08:47
Igual que les persones podem desenvolupar el nostre creixement personal, també podem desenvolupar el sexual i eròtic. Què és doncs el “creixement eròtic”? La revista especialitzada Psicología y Mente ho explica de la mà d’experts: “Fa referència a l’aprenentatge progressiu de la pròpia eròtica i sexualitat; per això consisteix en interioritzar coneixements pràctics i emocionals”.

1. Què pots fer per créixer eròticament?



No comparar-te amb el que fan els altres
Assumeix que la millor manera de potenciar el teu creixement és no comparar-te ni agafar les altres persones com a referència. Cada persona és un món i en la sexualitat també. 


2. Hi ha molts prejudicis relatius al sexe



Moltes persones acaben acceptant que no podran gaudir mai del sexe i això és un error ja que moltes vegades són limitacions psicològiques i no mèdiques. Si sents que hi ha alguna cosa que no et deixa fluir en el sexe, consulta amb un/a psicòleg/ expert/a en sexualitat.

3. No existeixen maneres correctes de gaudir sexualment



No hi ha una sola manera de viure la sexualitat i la teva és perfectament correcta, igual que la de les altres persones. Així doncs, la qüestió és respectar la pròpia sexualitat i la de les altres persones i comunicar-nos amb les nostres parelles.

4. Cal conèixer-nos a nivell psicològic i corporal



A vegades les relacions eròtiques no flueixen perquè no ens coneixem prou a nivell psicològic i corporal. Explora el teu cos però també les teves fantasies i les teves emocions i sensacions.

5. Demanar ajuda és normal



No tinguis por de demanar ajuda si la necessites, fer-ho no és de dèbils, sinó tot el contrari. Recorda que pots escriure’ns al consultori.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: