Logotip de Adolescents.cat

El Rubius es pronuncia sobre la polèmica d'Andorra: el que ha dit, resumit en 8 frases

per Redacció, el 1 de febrer de 2021 a les 14:11
Aquest cap de setmana el Rubius ha volgut pronunciar-se sobre la polèmica pel seu trasllat a Andorra.

​​​
Ho ha fet en un comunicat que ha difós a través de les seves xarxes socials en el qual denuncia els insults que ha rebut i critica les declaracions que alguns polítics han fet sobre ell o companys seus. Us resumim algunes de les frases més destacades del text:


 "Passades unes hores [després d'anunciar que em traslladava] un diari digital va llançar una notícia amb el titular "Rubius es trasllada a Andorra per a pagar menys impostos". Això va ser el tret de sortida a un bombardeig d'articles, reportatges i columnes que van aparèixer (i continuen apareixent). El denominador comú d'aquests? Treure de context el que vaig dir, buscar el clic fàcil i per descomptat, la falta de contrast i de fonts verídiques". 

 "Es va desencadenar una tempesta d'insults, infàmies i incitació a l'odi cap a la meva persona. Fins al punt de penjar-me etiquetes polítiques i discutir sobre si sóc o no patriota". 

 "El que estic veient aquests dies en els mitjans de comunicació convencionals i en les xarxes socials només demostra com de podrit està el clima de debat a Espanya". 

 "He vist molt de rancor acumulat en contra d'aquestes noves professions nascudes d'internet. He vist a molta gent desitjant tenir l'oportunitat de declarar-me l'Enemic Públic Número 1 d'aquest país".

 "Moltes persones parlen com si jo no hagués pagat impostos en la meva vida, com si no hagués fet res pel meu país (més ben dit, per un dels meus dos països), com si fos un criminal. Porto aquests 10 anys de Youtuber pagant gairebé la meitat del que he guanyat en impostos. 10 anys. I estic molt content d'haver-los pagat".

" El que em molesta és que, encara que porti des del dia un fent les coses bé i de manera legal, com, sens dubte, han de fer-se, Hisenda m'hagi tractat com si fos un "delinqüent". Des d'aquest primer dia, he estat sotmès a inspeccions fiscals, s'han emès notificacions a la resta d'Hisendes europees i dels EUA per a veure si tenia "comptes corrents ocults...". 

 "Alguns consideren "egoista" o "poc ètica" la meva decisió de mudar-me a Andorra. Però allà hi ha la majoria dels meus amics i companys de professió i allà puc sortir al carrer tranquil".

 "No vull donar mal exemple als més joves que em segueixen, fent-los pensar que no cal pagar impostos com també s'ha dit. Tot el contrari, pagar impostos és contribuir amb la teva aportació al progrés i la prosperitat del país on resideixes. Però això ha de ser una relació equilibrada entre l'Estat i el ciutadà".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: