MÚSICA

Spotify permetrà triar cançons segons l'estat d'ànim

per Redacció, el 2 de febrer de 2021 a les 09:34
Cada moment té una música i per això Spotify crearà llistes amb cançons adaptades a l'estat emocional de l'usuari. La plataforma sueca farà servir tecnologies de reconeixement de veu per analitzar el to amb què es parla i reproduir música adaptada, en funció també de l'edat i l'accent.

Per analitzar la veu dels usuaris l'aplicació aprofitarà dades recopilades amb la modalitat de karaoke, que serveix perquè els usuaris s'enregistrin cantant les seves cançons preferides. Al desembre la companyia va revelar un informe sobre la influència de la personalitat en les preferències musicals, i ara anirà un pas més enllà.


La nova tecnologia que ha patentat Spotify ara, tot i que ja la va registrar el 2018, és capaç d'esbrinar l'estat emocional dels usuaris mitjançant l'entonació, el ritme i l'estrès; i si està content o trist oferirà unes cançons diferents, sempre atenent a l'historial de reproduccions.

La plataforma va ser notícia la setmana passada perquè va crear la primera llista oficial de música en català, IndieCat, amb més de seixanta cançons. Entre els grups inclosos es troben Ferran Palau, Renaldo & Clara, Suu, Manel, Els Amics de les Arts, Antònia Font, El Petit de Cal Eril, Sanjosex, De Souza, Mishima, Maria Jaume o Pau Vallvé.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: