El peculiar correu d'un alumne a una profe que ja han compartit més de 10.000 persones

per Redacció, el 2 de febrer de 2021 a les 10:26
Hi ha gent a qui no li agrada quedar-se amb el dubte, així que arrisca tot i saber que la resposta, segurament, serà "no". Aquest és el cas d'un alumne de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid. 

El noi, que està d'exàmens com la majoria d'universitaris, va decidir enviar un correu a una de les seves professores per preguntar-li quins temes sortirien a la prova.  "Em podria dir, per favor, els temes que sortiran a les preguntes de l'examen? Perdó per l'atreviment, però tant vostè com jo no tenim gaire temps lliure i el poc que tenim cal aprofitar-lo", es pot llegir en el correu de l'alumne. 


La professora, que no es podia creure el mail que acabava de rebre, va decidir compartir-lo a Twitter, on al cap de poc es va fer viral. Heu enviat mai un correu així a algun docent? Quin és el missatge més estrany que heu enviat mai a un profe? Expliqueu-nos-ho en el formulari de més avall.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: