La nova pel·lícula sobre amor, confinament i plans inesperats que no us voldreu perdre

per Adolescents.cat, el 3 de febrer de 2021 a les 10:04
El dia 5 de febrer s'estrenarà a la plataforma HBO 'Locked Down'. Una barreja entre thriller i comèdia romàntica que té com a escenari el confinament total que es va viure arreu del món el passat 2020.

De què va? Protagonitzada per Anne Hataway i Chiwetel Ejiofor, explica la història d'una estranya parella a punt de trencar la seva relació, que es veu obligada a viure al mateix pis per culpa del confinament. La seva situació farà que es plantegin un sorprenent pla que mai havien pensat abans. 


Al film, doncs, podrem veure imatges que ens recordaran a aquells moments d'incertesa que vam passar fa gairebé un any: videotrucades, cues al supermercat, gent arrasant amb el paper higiènic...Ara bé, com hem dit es tracta d'un thriller, així que l'acció i les escenes de suspens estan assegurades.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula per si en voleu saber més.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: