Logotip de Adolescents.cat

Aquesta coneguda influencer anuncia que s'ha separat de la seva parella

per Redacció, el 3 de febrer de 2021 a les 09:36
Després de setmanes apartada d'Instagram, Marta Pombo ha tornat a les xarxes socials. Ho ha fet per confirmar un rumor que havia anat creixent en els últims dies: ella i Luis Giménez s'han separat un any després del seu casament. 
 
"És una decisió que hem pres tot dos i pels dos. No ens estàvem fent bé l'un a l'altre i ho necessitàvem. Ens seguim estimant molt", ha explicat en un vídeo. També ha demanat el màxim respecte: "Ho necessitem els dos moltíssim, necessitem aquest respir de tanta crítica i de tanta maldat". 
A més a més, ha volgut desmentir que estigui embarassada, un rumor que circulava per Instagram des de feia temps: "Com podeu veure, no estic embarassada i molt menys de cinc mesos, però sí que tinc un problema intestinal del qual ja m'estic tractant i per això m'he engreixat uns quilos". 


Marta Pombo ha confessat que els rumors, els missatges d'odi que ha rebut, la separació...han estat un cúmul de coses que l'han fet estar molt malament. És per aquest motiu que vol seguir apartada de les xarxes socials durant un temps.: "Seguiré fora de xarxes, malgrat perdre els contractes laborals, és una cosa que assumeixo perquè ho necessito, perquè el meu cap i la meva salut mental és el primer i ara mateix no estic bé", ha admès.

Per la seva banda, Luis Giménez també ha anunciat la separació en una story: "La Marta i jo hem decidit donar-nos un temps. No es tracta ni d'una discussió, ni d'una rabieta, ni res d'això, es tracta de buscar la felicitat. Una felicitat que avui en dia no érem capaços de donar-nos".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: