La restauració ampliarà l'horari | Helena Margarit

Confinament comarcal i més restauració: les noves restriccions que planteja el Govern

La restauració ampliarà l'horari | Helena Margarit
per Redacció, el 4 de febrer de 2021 a les 09:04
El Govern planteja passar del confinament municipal al comarcal i també allargar una hora l'obertura dels restaurants i bars en els dos torns que actualment estan permesos, el d'esmorzar i el de dinar.

D'aquesta manera, bars i restaurants podrien obrir -a partir de dilluns- de 7.30 a 11.30 i de 13 a 16.30, tal com ha avançat Rac1. Aquest dijous al matí està prevista una nova reunió del Procicat per acabar de decidir les mesures que regiran a partir del proper dilluns.


El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ja va apuntar que serien de continuïtat, però amb petites obertures. Amb aquests canvis a les restriccions, el comerç continuaria igual, amb els no essencials tancant els caps de setmana i els centres comercials superiors a 400 metres quadrats clausurats durant uns dies més.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: