Logotip de Adolescents.cat

TEST Pots encertar totes aquestes paraules d'altres idiomes?

per Adolescents.cat, el 8 de febrer de 2021 a les 11:30

T'encanta viatjar, conèixer noves cultures i aprendre idiomes és el teu fort? Aquest test està fet per a tu! Sabies que hi ha idiomes que, amb una sola paraula, expressen idees que en català hem d’explicar amb una frase perquè no tenim una paraula igual? En coneixes alguna? Posa a prova els teus coneixements d’altres llengües i costums d'arreu del món!

Si tens una ànima aventurera i vols descobrir altres cultures i països, al CETT-UB tindràs l’oportunitat d’aprendre-ho tot sobre el sector amb el Grau de Turisme o formar-te en àmbits com Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments i Gestió d'Allotjaments Turístics. Podràs fer allò que més t’agrada: aprendre idiomes i, amb els programes de mobilitat internacional, conèixer altres països! Si vols saber més sobre el CETT-UB i les formacions que ofereixen, pots omplir aquest formulari sense cap compromís.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: