Logotip de Adolescents.cat

Quan cobraries si treballessis per una gran empresa tecnològica a Espanya?

per Adolescents.cat, el 9 de febrer de 2021 a les 11:07
El portal 'Dircomfidencial' ha recopilat les dades de sous que les empreses tecnològiques paguen als seus treballadors a Espanya. Quant cobren? T'ho expliquem!

Facebook


És l'empresa que millor paga a Espanya. L'any 2019 va destinar 11,4 milions d'euros a pagar els 79 empleats que té a la península, això fa que el sou brut d'un treballador aproximat sigui de 1450.000 l'any.

Twitter


La despesa social de Twitter a Espanya segons el registre mercantil és de 2,4 milions a l'any que es reparteix entre els 18 treballadors que té a la península. Per tant, això dona com a resultat, un sou brut anual de 136.690 euros.

Apple


L'empresa de telefonia inverteix 18,6 milions d'euros per cobrir el sou dels seus 140 treballadors. Per tant, el sou anual és semblant al de Twitter, 132.000 milions d'euros.

Google


Les últimes dades que tenim de l'empresa són de 2018, any que va destinar 22 milions d'euros per abonar el salari dels seus 226 treballadors, per tant, el sou mitjà és de 128.000 euros bruts a l'any per cada treballador.

Netflix


La plataforma de 'streaming' té una despesa de 4,7 milions d'euros a Espanya pels seus 48 treballadors. El salari mitjà seria de 98.000 euros anuals.

LinkedIn


L'any 2019 LinkedIn tenia 26 treballadors a Espanya, en els quals va invertir 1,7 milions d'euros, per tant, el sou mitjà d'un treballador d'aquesta plataforma web és d'uns 68.640 euros bruts l'any.

Amazon


Amazon destina 6,2 milions d'euros a l'any en sous pels seus 98 treballadors que té a la península. Una mitjana de 63.500 euros bruts a l'any, encara que, això no és del tot cert, ja que els mossos de magatzem no cobren més de 10.000 euros bruts a l'any.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: