Aquests són els tipus de personalitats sexuals més freqüents

per Redacció, el 8 de febrer de 2021 a les 09:00
No tots vivim el sexe de la mateixa manera. Així ho assegura la terapeuta sexual Vanessa Marin que, basant-se en els casos que ha estudiat durant anys, ha elaborat un llistat amb les personalitats sexuals més freqüents. Són aquestes:

1. El/la descompressor/a 

Aquest tipus de persones veuen el sexe com una via d'escapament. Com una manera d'evadir-se i alleujar l'estrès. Així doncs, de manera gairebé inconscient, l'utilitzen com una eina per relaxar-se. 

2. L'explorador/a 

Per a aquest tipus de persones el sexe es tracta de jugar, aprendre i experimentar. No els importa sortir de la seva zona de confort i provar coses noves per tal de no caure en la rutina. 

The Fosters Kiss GIF by Good Trouble
3. El/la negociador/a 
Per a ells/es la igualtat és molt important en les relacions. Desitgen que tant ells com les seves parelles donin i rebin a parts iguals. L'equilibri és clau. 

4. El/la donant 
Els encanta donar plaer a les seves parelles i que estiguin satisfetes. Posen com a prioritat l'orgasme de l'altre abans que el seu i això fa que de vegades els costi arribar al clímax. 

5. El/la guardià/na 
Aquest tipus de persona necessita sentir-se completament còmode i connectada emocionalment amb l'altra persona per a tenir relacions sexuals. 

6. El/l'apassionat/da 
Per a aquest tipus de persones la passió és clau. Quan tenen relacions els agrada deixar-se anar i viure-les intensament, com si cada vegada fos la primera. 

Resultado de imagen de via adele gif

7. El/la romàntic/a
Per a aquest tipus de persones, el sexe és clau per a fomentar la connexió i sentir-te més prop de la seva parella. El contacte visual, les carícies i els gests afectuosos són molt importants per a ells/es. 

8. L'espiritualista 
Aquest tipus de persones els agrada explorar pràctiques sexuals com el tantra i tendeixen a veure el sexe com una experiència transcendental.

Meditating Channel 9 GIF by Married At First Sight Australia



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: