Els secrets que s'amaguen darrere les escenes de sexe de les sèries i les pelis

per Adolescents.cat, el 13 de febrer de 2021 a les 06:00
Les escenes sexuals són una cosa molt personal i íntima i és per això que els actors i actrius tenen un seguit de trucs i tècniques per fer-les còmodes i naturals. Aquests són alguns secrets darrere dels moments sexuals que veiem al cinema i a la televisió:

Els nus i les escenes de sexe es parlen prèviament amb l'actor/iu i s'afegeixen al contracte


Es designa una 'clàusula de nus' on es descriu minuciosament l'escena i exactament quina part del cos es veurà durant aquesta i la durada de cada pla. Aquesta clàusula està pactada amb l'actor/iu, el seu representant i l'equip de producció. I, segons el contracte, l'actor/iu té el dret de fer-se enrere encara que hagi acceptat prèviament.

Alguns directors/es prefereixen que les escenes de sexe estiguin 'coreografiades'


Alguns directors/es són tan perfeccionistes que fins i tot, abans de gravar una escena de sexe, parlen amb els actors/ius d'aquesta i els hi expliquen els moviments que han de seguir. Els actors/ius que han treballat amb el director David Fincher sempre expliquen que durant les escenes de sexe ell els transmet explícitament tot el que vol perquè l'escena surti perfecte i sigui convincent per l'espectador.

Els actors/ius treballen junts per practicar les escenes de sexe


Kate Winslet, va comentar a 'The Hollywood Reporter', que va practicar les escenes amb la seva parella a la pantalla, Saorise Ronnan a la pel·lícula 'Ammontie'. Winslet assegura que per sentir-se més còmodes van marcar els ritmes de les escenes sexuals elles mateixes i que aquest procés de planificació la va ajudar a sentir-se menys cohibida.

Els actors/ius utilitzen cobertures mentre filmen aquestes escenes


Realment els actors/ius van totalment nus/es quan hi ha escenes de passió? No, normalment s'utilitzen cobertures, roba de color carn i maquillatge o fins i tot un mitjó per tapar les parts íntimes dels actors.

Alguns cops quan un actor/iu no accepta fer nus utilitza un doble de cos


Hi ha actors/ius que es neguen a fer nus i es contracten a persones que s'anomenen 'dobles de cos' perquè surtin despullats. Aquests actors i actrius, també firmaran els seus contractes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: