7 pel·lícules que aquest 2021 fan 20 anys

per Adolescents.cat, el 3 d'abril de 2021 a les 06:00
Sabies que aquestes pel·lícules fan 20 anys aquest 2021? Quantes n'has vist?

1.'Shrek'


Disney va revolucionar l'animació amb aquest ogre, políticament incorrecte i enamoradís que va conquistar el cor de nens i adults el 2001. 

2.'Monsters Inc.'


Com segurament sabreu, els protagonistes d'aquesta pel·lícula són el Mike i el Sullivan, dos monstres que en comptes de por, volem que ens bressolin.

3.'Bridget Jones diary'


Ens explica la història d'una dona de trenta anys, amb una vida caòtica i plena de complexos. En l'amor les coses no li acaben d'anar bé, però quan sembla que tot li somriu, ella no para de tenir dubtes.

4.'Harry Potter y la piedra filosofal'


Fa 20 anys J.K. Rowling va fer el gran salt a la pantalla i ens vam enamorar encara més del món màgic de Hogwarts i també dels seus protagonistes: Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint.

5.'Princesa por sorpresa'


Anne Hathaway protagonitza aquesta coneguda pel·lícula, en què una estudiant d'institut es converteix del dia a la nit en la princesa d'un petit regne: Genovia. 

6.Ocean's Eleven'


Explica la història d'un robatori perfecte en un casino de Las Vegas. El cartell és ple d'estrelles: George Clooney, Brad Pitt, Andy García i Matt Damon. 

7.'Moulin Rouge'


Un dels musicals més exitosos de Brodway. Explica una història d'amor dins d'un cabaret. Burlesque, traïcions, enganys i cançons captivadores fan del Mouline Rouge una pel·lícula inoblidable.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: