3 maneres de tenir orgasmes més intensos

per Adolescents.cat, el 14 de febrer de 2021 a les 09:00
A vegades ens obsessionem tant amb tenir orgasmes que ens n'allunyem més. Tenim els orgasmes tan idealitzats que centrem el plaer sexual en això. És molt important gaudir de tot el camí en les relacions sexuals siguin individuals o compartides. L'orgasme pot ser una conseqüència que ens doni molt plaer, però no ens hem d'obsessionar en perseguir-lo com si fos una cosa imprescindible. Això només ens genera pressió i nervis.

Et compartim 3 coses que pots fer per tenir orgasmes més fàcilment i gaudir més de les relacions:



Respiració abdominal i tècniques de relaxació



Sovint ens costa tenir orgasmes per un tema més aviat psicològic. En la sexualitat podem tenir pors i inseguretats que ens generin certa angoixa o nervis. Per això fer una bona estona de respiracions profundes i relaxació és clau per gaudir de les relacions plenament. Et recomanem fer respiracions baixes, imaginant que l’aire flueix i baixa cap a la panxa i els genitals. Aquesta respiració baixa i profunda no només relaxa molt, sinó que també activa el xacra de la sexualitat.


Erotització mental



Moltes persones necessiten erotisme per poder excitar-se. Això vol dir que no gaudeixen de les relacions pim pam, sinó que necessiten una estona per jugar, fer-se petons, imaginar… anar escalfant motors. Crear una atmosfera eròtica és clau per entrar de ple en l’acte sexual i estar presents per gaudir.

Masturbació



La masturabació és molt important per saber i descobrir què ens agrada i què no. Explorar el nostre propi plaer és essencial per tenir relacions sexuals compartides de qualitat. Alhora la masturbació també pot ser compartida, no és quelcom que hagis de fer a soles. Pots gaudir molt de la masturbació amb una altra persona, tot és explorar!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: