Fes això avui per començar bé la setmana demà

per Adolescents.cat, el 14 de febrer de 2021 a les 08:45
Anima’t a organitzar la teva setmana cada diumenge per començar-la amb energia i també tranquil·litat! Crea un horari detallat, introdueix hores de premi, fes l’horari en paper i utilitza accions que et motivin a fer les tasques!

Quins són els beneficis de tenir i seguir un horari?


Ens serveix de referència per seguir els nostres progressos



Gràcies als horaris podem mesurar els progressos que anem fent i saber si portem la feina i les idees al dia. Ens permeten ser conscients de quanta estona dediquem i necessitem per a fer les coses.


Ens ajuda a tenir temps per a totes les coses de la nostra vida



A vegades ens estressem simplement perquè tenim moltes coses al cap. El fet d’anotar-les i organitzar-les en el temps ens descarrega molt. A l’escriure les coses també prenem un compromís amb nosaltres mateixos/es. Si t’organitzes tindràs temps per als estudis, la família, els amics i amigues i també per a tu.

Ens ajuda a descansar bé



Si tenim desorganització horària també ens podem arribar a desgastar perquè hem de dedicar energia a “apagar incendis” i anar recordant les coses. Organitzar-te t’ajudarà a complir també els teus horaris de son i descans.

Ens permet tenir temps lliure de qualitat



El millor de tenir un horari i complir-lo és que també tindràs temps de qualitat per a fer les coses que et fan feliç!

Ens motiva



Posar-te mini-objectius també et donarà motivació ja que un cop els vagis aconseguint et sentiràs molt bé amb tu mateix/a!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: