Logotip de Adolescents.cat

Com t'anirà en l'amor aquest 2021 segons l'horòscop xinès?

per Redacció, el 11 de febrer de 2021 a les 11:49

Segons el calendari xinès el 2021 estarà representat pel búfal de metall, un animal que es caracteritza per ser un símbol d'ordre, disciplina, esforç, treball i família. La mitologia xinesa afirma que aquest animal afavorirà especialment a les persones que van néixer el 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 i 2009. Ara bé, i els altres signes? Us portem les prediccions de cada un d'ells en temes d'amor.


 

La rata trobarà més estabilitat emocional, seguretat i equilibri. Aquest 2021 és un bon moment per estrènyer vincles i crear relacions sòlides. El setembre serà el millor mes de la rata pel que fa a temes amorosos. 

Per al tigre serà un any de conflictes: hi haurà amors passatgers que alteraran els seus plans i això farà que hagi de començar de nou. 

El març serà el millor mes per establir nous vincles. Aquest 2021 serà un any d'autoconeixement pel conill. Evitarà les relacions tòxiques i cuidarà el seu amor propi. A partir del març, l'amor li somriurà, especialment amb els cavall. 

Per al bou serà un any d'alts i baixos. Cridaran l'atenció de persones que no els interessen i se sentiran ignorats per aquells que estimen. A partir de l'estiu, però, trobaran l'equilibri i deixaran que alguna persona nova entri a la seva vida.

Aquest 2021 els dracs se sentiran atrets per persones oposades a ells i això els crearà contradiccions. Hauran d'aprendrà a gestionar millor les emocions i també a no crear-se tantes expectatives. L'estiu serà una bona època per l'amor.

La serp establirà relacions inesperades amb persones que no són del seu cercle. Això farà que creixin com a persones i els aportarà molta més felicitat de la que es pensaven. Serà un bon any per aquest signe pel que fa a l'amor.

Els cavalls dubtaran de si formalitzar relacions o tallar-les en sec. Tindran diversos fronts oberts en l'amor i això farà que hagin de prendre decisions dràstiques. El setembre serà el millor mes pels cavalls i aconseguiran establir una bona comunicació amb algú important per a ells. 

Aquest 2021, la cabra deixarà enrere les relacions que no li aporten res i s'aproparà a persones que l'ompliran d'energia. Trobarà l'alegria i se sentirà estimat i apreciat. Això farà que estigui més seductor i obert a conèixer persones noves. 

Aquest 2021, el mico haurà de posar ordre en la seva vida i decidir quines són les seves prioritats. Li costarà escollir, però l'ajuda de les amistats li facilitarà les coses. Tindrà una connexió especial amb els bou, amb els quals podria establir vincles molt forts. 

El gall trobarà la pau i deixarà enrere certs traumes que el marcaven. El juny estarà especialment enamoradís i això pot fer que es precipiti. Les persones que conegui aquest 2021 influiran molt en el seu futur, encara que no ho pensi. 

El gos ha d'evitar deixar-se dominar per l'enveja, perquè li pot jugar una mala passada en les relacions. Aquest 2021, serà un any de canvis en què no voldran establir lligams forts. Tot i això, al març podria arribar algú que els fes replantejar les coses. 

El 2021, el porc aprendrà a gaudir de l'aquí i de l'ara. Deixarà de pensar tant en el futur i se centrarà en el present gràcies a una persona que li farà veure les coses d'una altra manera. Els obstacles que se li presentin, faran que el rumb de la seva vida amorosa canviï per complet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: