Vols dedicar-te al món del disseny, la moda, o la fotografia?

per Redacció, el 11 de febrer de 2021 a les 13:34
A l'hora de decidir què estudiar és clau informar-se bé: fer-ho ens ajuda a escollir un camí professional i a encaminar el nostre futur. Una de les millors opcions per resoldre dubtes i conèixer de prop els estudis que ens interessen són les jornades de portes obertes. És per això que us volem parlar de les que es faran aquest dissabte, 13 de febrer, a LCI Barcelona. 

Aquest centre és l'escola més internacional de la ciutat -forma part de la xarxa canadenca LCI Education, amb 23 campus repartits per tots els continents- i ofereix un ampli ventall d'especialitats dins del món del disseny i les arts visuals. A més a més, a LCI Barcelona:

 La formació és 100% pràctica. 
 Els professors són professionals en actiu de les àrees que ensenyen. 
 A les classes, els grups són reduïts per proporcionar als alumnes atenció personalitzada. 
 Els estudis es fan de manera presencial al campus de LCI Barcelona, el qual aquest any ha inaugurat noves instal·lacions! 
 

Sobre quins estudis ens podrem informar?


A la Jornada de Portes Obertes de LCI us podreu informar sobre els Graus en Disseny de Moda, Gràfic, Interiors i Producte i els Diplomes Universitaris en Animació 2D i 3D, Disseny de Videojocs i Fotografia Digital. A més a més, podreu fer una visita guiada pel campus i tindreu l'oportunitat de preguntar tots els dubtes als professionals del centre. 

Què hem de fer si hi volem anar?

 
La Jornada de Portes Obertes serà presencial i les places són limitades. Per això si hi voleu anar, us heu d'apuntar al formulari que trobareu a la seva web. Podreu portar un/a acompanyant i evidentment se seguiran totes les mesures de prevenció per a la Covid-19 (distància de seguretat, mascareta obligatòria...). Afanyeu-vos per no quedar-vos sense lloc!


 Quan es fan? Dissabte 13 de febrer, de 11 del matí a 1 del migdia.
 On? Al centre LCI Barcelona, al Carrer Balmes, 209. 
 Per apuntar-se? Cal omplir el formulari que trobareu en aquest link.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: