Logotip de Adolescents.cat

Molta polèmica amb aquesta app sobre relacions sexuals: a favor o en contra?

per Adolescents.cat, el 11 de febrer de 2021 a les 11:02
El desembre passat el Parlament de Dinamarca va aprovar una llei que qualificava de violació tota aquella relació sexual en què no hi havia un consentiment explícit per les dues parts. 

Ara, prenent com a punt de partida aquesta nova norma, un grup de danesos ha decidit posar en marxa l'aplicació mòbil: 'iConsent', la qual pretén que el consentiment quedi registrat. Com funcionarà? S'enviarà un missatge a la persona amb la qual es vol mantenir relacions i, si aquesta accepta, es podrà tenir sexe, encara que el consentiment només durarà 24 h.

Com era d'esperar, l'app ha generat molt debat. Lene Stavgaard, la directora nacional danesa de sexe i societat, ha afirmat que l'aplicació no és la solució, ja que mantenir relacions no s'ha de veure mai com un contracte. Per altra banda, els creadors d'iConsent asseguren que és el primer pas per garantir la seguretat sexual de les persones. 

Què en penseu? Com veuríeu que una aplicació així s'implementés al nostre país?


 


[/ficentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: