Què busquem en una parella? Aquest estudi ho revela

per Redacció, el 12 de febrer de 2021 a les 10:18
Aprofitant que s'apropa Sant Valentí, l'aplicació per a lligar 'Meetic' ha fet un estudi sobre què busquen els solters i les solteres en una parella. Es tracta només d'una aproximació i no s'han tingut en compte diversos factors. Per tant, els resultats són més una curiositat que no pas una conclusió. Sigui com sigui, us els expliquem per si us interessen.

Segons l'estudi, els nois busquen una persona amb sentit de l'humor i optimista, que afronti les situacions de manera positiva. A més a més, prefereixen que la seva parella tingui uns hobbies semblants als seus, sigui aventurera i li agradi la música. Pel que fa a altres detalls com ara tatuatges, pírcings...no tenen pràcticament importància a l'hora de descartar o apostar per certes persones.



Pel que fa a les noies, segons l'estudi, prefereixen parelles que siguin actives. És a dir, persones amb iniciativa a qui els agradi fer plans: sortir a sopar, viatjar, etc. També valoren que els agradi passar estones al sofà mirant sèries/pelis junts, ja que es creen moments íntims que poden enfortir la relació. D'altra banda, l'informe assegura que també donen importància a l'àmbit laboral: aposten més per persones amb una feina estable. 



​Tot i això, ja sabeu que en l'amor no existeixen regles escrites i que cada persona és un món.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: