​Mira't els dits per saber si ets una persona infidel o no

per Redacció, el 14 de febrer de 2021 a les 11:39


Posa la mà damunt la taula i observa bé els dits anular i índex, sí? Doncs ara et toca comprovar si tens tendència a ser una persona infidel o no segons un estudi de la Universitat d'Oxford.


Un grup de científics d'aquesta universitat van engegar un experiment l'any 2015 amb l'objecrtiu de revelar una possible clau per distingir les persones fidels de les que no ho són: la llargada dels dits.
 

Segons l'informe, si l'anular i l'índex mesuren més o menys el mateix les persones tendeixen a no enganyar la seva parella, per contra, l'asimetria entre ambdós dits és un possible indicador d'infidelitat.

L'explicació té el seu origen en el nivell de les hormones sexuals. D'acord amb l'estudi els homes i dones amb els dits anulars més llargs van absorbir més testosterona quan estaven al ventre de la seva mare, fet que es relaciona amb un major apetit sexual i amb una tendència més marcada cap a la promiscuïtat.

Els investigadors han arribat a aquestes conclusions després d'estudiar les respostes de 302 ciutadans britànics i 255 nord-americans, a més d'analitzar les mans dretes de més de 1.000 homes i dones residents al Regne Unit.

Aquests resultats, però, no signifiquen que els dits siguin infal·libles a l'hora de predir una possible infidelitat. El professor R.I.M. Dunbar, coautor de l'informe, ha afirmat que el comportament humà “està influenciat per molts factors, com el medi ambient i l'experiència”, entre altres i que "el que passa a l'úter és només un efecte modest sobre una cosa tan complexa com les relacions sexuals”, segons recull el Medical Daily.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: