Com t'està afectant la pandèmia? La Generalitat vol saber la teva opinió

per Redacció, el 17 de febrer de 2021 a les 10:18
Com portes no poder quedar amb els amics/gues? Com vius no fer classe amb total normalitat? El Departament de Joventut i el Departament de Salut de la Generalitat volen saber la teva opinió i la d'altres joves per conèixer com us està afectant la pandèmia.

Resultado de imagen de applause gif

I com puc donar la meva opinió?

 
S'han organitzat 5 debats online sobre 5 temàtiques diferents. A les sessions hi participareu uns quants joves i també personal tècnic de Joventut i del Departament de Salut. Aquests són els 5 debats que es faran. A sota de cada un, trobaràs un link per apuntar-t'hi.

1. Trobar-se. Quan i com quedem? - Dimarts 23 de febrer de 18.00 a 20.00. 
Com t’has sentit amb les restriccions que no t’han permès trobar-te amb amics, parella i/o familiars? Com has viscut haver de relacionar-te a través de les pantalles? Com ha afectat això a les teves relacions? Les pantalles t’han ajudat o no?.
 
 APUNTAT AQUÍ

2. Sexualitat i pandèmia. Lligar i tenir relacions en el confinament i el toc de queda. – Dijous 25 de febrer de 18.00 a 20.00. 
Com ha afectat la pandèmia en la teva sexualitat? Ha estat molt difícil? Quines alternatives has buscat? Quines emocions t’ha generat? 

 APUNTA'T AQUÍ

3. Sense nit. L’oci, sortir i la festa, part de la nostra identitat. – Dimarts 2 de març de 18.00 a 20.00. 
Com ha afectat la situació el teu oci nocturn? I el teu oci en general? Quines alternatives has buscat?  Quines emocions t’ha generat el no poder tenir oci? 

 APUNTA'T AQUÍ

4. Com et sents? Incertesa, tancament i emocions. – Dijous 4 de març de 18.00 a 20.00
¿Com afecten la malaltia, les restriccions, l’ús de la mascareta, el tancament de botigues i espais d’oci, el quedar-se sense feina o tenir menys ingressos, ...  al teu estat d’ànim? Com et sents actualment? Coneixes persones joves que ho hagin passat molt mentalment? 

 APUNTA'T AQUÍ

5. Podem fer plans? Pandèmia i projectes de vida. – Dimarts 9 de març de 18.00 a 20.00
Quin sentiment et genera el fet de no poder planificar gairebé res? El boom mediàtic de noticies i informacions, t’ajuda d’alguna manera o empitjora la situació en relació amb les emocions i l’estat d’ànim? Amb quins mitjans de comunicació t’informes? 

 APUNTA'T AQUÍ

Com funcionaran els debats?


Molt fàcil, tindran dues parts. A la primera tu i la resta de participants parlareu sobre com esteu vivint un determinat tema, per exemple, no poder quedar amb els amics. A la segona, es realitzaran propostes per tal de solucionar situacions o problemes que hagueu comentat. I és que l'objectiu d'aquestes sessions és conèixer les vostres necessitats i així resoldre les situacions derivades de la pandèmia des de la diversitat i les desigualtats.

 I això no és tot perquè si participes et pots emportar premi: es donarà un certificat d'assistència a tots els participants, entre els quals se sortejaran 30 estades d'un cap de setmana per a dues persones a un alberg de joventut de la XANASCAT amb validesa d'un any! 

Què, no està gens malament no? Apunta't i fes sentir la teva veu!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: