Les millors aplicacions per lligar, segons l'OCU

per Redacció, el 16 de febrer de 2021 a les 11:31
En temps del coronavirus es redueixen les opcions per conèixer possibles parelles, amb bars limitats, discoteques tancades i la impossibilitat de viatjar més enllà de de la comarca. En aquest context de limitacions no és d'estranyar que molts facin servir les aplicacions de contactes, una forma de trobar persones amb interessos similars.

Segons un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) citat per Economía Digital, el 30% dels usuaris entra cada dia a apps de cites, mentre que el 43% les consulta almenys un cop per setmana. Ara bé, cal anar alerta perquè poden generar addicció. Una de cada deu persones les fa servir més de dos hores al dia.


Resultado de imagen de in love gif
L'estudi de l'OCU constata que la millor aplicació per lligar és Tinder. Li atorga 66 punts sobre una escala de 10 en la versió de franc i 65 sobre 100 en la de pagament. Pel que fa a les altres, aquestes són les puntuacions:


Plenty of Fish. 66 sobre 100 punts en la versió gratuïta i 57 sobre 100 punts en la versió de pagament

Adoptauntio. 65 punts en la versió gratuïta i 63 en la de pagament

Loovo: 63 punts en la versió de franc i 62 en la de pagament.

Grindr: 63 punts en la versió gratuïta i 65 en la de pagament.

Wapa/wapo: 62 punts en la versió gratuïta i 58 sobre 100 en la de pagament.

Badoo: 61 punts en les dues versions.

Happn: 60 punts en la versió gratuïta i 54 en la de pagament

Twoo: 58 punts en la versió de franc i 64 punts en la de pagament.

Edarling: 58 punts en la versió gratuïta i 64 en la de pagament. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: