Quants diners té el Rubius?

per Adolescents.cat, el 17 de febrer de 2021 a les 06:00
Enmig de la polèmica per la marxa dels youtubers a Andorra, El Rubius ha presentat els comptes de la seva empresa al registre mercantil. Segons informen diversos mitjans, la seva companyia Snofokk SL va haver de pagar a hisenda un total de 376.788,07 euros.

És cert que, durant l'any passat l'empresa del Youtuber va comptabilitzar unes pèrdues de més de 87.000 euros, però hi va poder fer front, ja que compta amb un patrimoni net de 3.334.697,14 d'euros!


Resultado de imagen de rubius gif

El Rubius és el youtuber més popular de l'estat espanyol i té un gran nombre de followers a l'estranger. Actualment, té més de 14,1 milions de seguidors a Instagram i 39,7 milions de seguidors a YouTube, amb vídeos que sumen aproximadament 9.100.300.304 visualitzacions.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: