El nou truc de WhatsApp que voldràs saber

per NacióDigital, el 17 de febrer de 2021 a les 09:29
WhatsApp ha posat en funcionament els missatges que desapareixen automàticament. Es tracta d'una opció que han d'activar els usuaris en cada conversa que desitgin -grups i xats individuals- i els continguts s'eliminaran després de set dies.
 

Casella per activar l'opció dins del xat


Per activar l'opció, cal seguir aquest senzills passos: en primer lloc, seleccionar una conversa. Un cop dins, entrar al perfil del xat clicant el seu nom, i allà hi apareixarà "Missatges temporals". Si es prem aquesta casella, apareix un nou apartat on s'ha de marcar "Activat".
 

Activació en Android

 

Activació en iOS


Quan s'hagi fet, ha de sortir un símbol especial en la imatge del contacte. A més, es rep un missatge advertint de l'acció i n'apareix un altre dins la conversa.
 

Confirmació de l'activació
 

En seleccionar l'autodestrucció de missatges, tot el que es rebi a través d'aquell xat s'elimina automàticament al cap de set dies. Tot i això, cal tenir diverses coses en compte, segons detalla Whatsapp:

- Si no obres la conversa en set dies, el missatge s'elimina igualment.
- Si es reenvia el missatge a un xat amb l'autodestrucció desactivada, s'hi conserva de forma permanent.
- Si es fa una còpia de seguretat abans de la desaparició d'un missatge, hi queda guardat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: